Wie ben ik?

Wie ben ik?
Mijn naam is Sanne Hokke. Ik ben werkzaam als fysiotherapeut in Tergooi, waar ik voornamelijk op de klinische afdelingen te vinden ben.
Een aantal jaren geleden bezocht ik samen met een vriendin een yogales. Na afloop van de les voelde ik mij zo ontspannen. Het was echt een openbaring voor me dat ik zoveel rust kon ervaren. Ik wist gelijk dat ik hier verder mee wilde. Kort daarna startte ik mijn eerste yoga-opleiding.

Kracht van YogaSan
De kracht van YogaSan is de combinatie van mijn opleiding tot Hatha yoga docent, Poweryoga docent en mijn achtergrond/ervaring als fysiotherapeut. Bij klachten & blessures kan ik je adviseren en daarnaast geef ik therapielessen, speciaal voor mensen met nek/schouder/bovenrug- of lage rugklachten. De therapielessen hebben als doel de klachten op een positieve manier te beïnvloeden. Je kunt ze dus ook daadwerkelijk zien als therapie. Voor meer info, kijk in het menu onder ‘lessen’.

In de les maak ik gebruik van begeleidingen en ‘correcties’. Dit vergroot je lichaamsbewustzijn. Om iedereen te kunnen begeleiden in de les, werk ik met groepen van maximaal 8-10 personen.

Graag wil ik in de toekomst, naast de huidige lessen, yogalessen op te zetten voor mensen met verschillende aandoeningen (bij chronische pijn, MS, kanker, obesitas).​

Mindfulness
In 2018 heb ik de 8-weekse mindfulnesstraining gegeven in buurtcentrum ‘De Geus’ in Hilversum. Na de zomer zal een nieuwe training starten.

Opleidingen
2013 – 2015     Hatha Yoga, volgens het principe van Critical Alignment Yoga – Dirk-Jan Lust in Koog a/d Zaan ​​​
2014                  Poweryoga – Dasra center Montfoort
2017 – heden   Post-academische opleiding tot Mindfulnesstrainer (categorie 1 trainer) – Radboud Centrum voor Mindfulness